In Ondernemen

Tellow is de boekhoudtool voor elke ZZP’er. Je hele boekhouding is geautomatiseerd. Je kunt jouw boekhouding makkelijk bijhouden en controleren door de gebruiksvriendelijkheid applicatie van Tellow. Alles gemakkelijk te controleren zonder hoge bedragen uit te geven aan bureaus. Met deze app kun je gemakkelijk al jouw bonnen in scannen. Nooit meer bonnetje overtikken. Ze worden meteen verwerkt in je boekhouding. Daarnaast hoef je nooit meer te zoeken op welke plek de datum en BTW bedrag op diverse bonnetjes staan. In een paar klikken heb je het al inzichtelijk met Tellow. Grote of kleine bonnen Tellow vindt snel de bedragen en de informatie waar het om gaat.

 

Nooit meer te laat bij een aangifte

Tellow ondersteunt je maximaal als ZZP’er. Door de applicatie zal je nooit meer te laat zijn voor een BTW aangifte. Daarnaast heb je geen stress omdat het allemaal te veel werk is, want Tellow geeft je een seintje als je een aangifte moet doen. Elk kwartaal kun je nu gemakkelijk en op tijd zijn met het indienen van de aangifte. De hoogte van jouw BTW aangifte wordt eenvoudig omdat Tellow het voor je geregeld heeft. Hoge of lage BTW, Tellow heeft het allemaal verrekend binnen haar systemen. Per kwartaal krijg je een correct overzicht van wat je moeten betalen of wat je terug krijgt.

 

De gebruiksvriendelijkheid van de applicatie

De gebruiksvriendelijkheid van Tellow maakt boekhouden een feest. Je kunt notificaties instellen op basis van jouw persoonlijke wensen. Zo kun je aangeven welke facturen betaald moeten worden. Hierdoor ben je nooit meer te laat met betalen. Zo geeft Tellow overzicht in je cijfers en geeft je rust omdat alle inkomsten en uitgaven in een opslag geregistreerd zijn. Als startende ZZP’er wil je zo min mogelijk geld uitgeven en zo veel mogelijk zelf doen. Je wilt goed inzicht hebben op je kosten en weten wat je kunt uitgeven. Je wilt hard kunnen groeien. Met het boekhoudprogramma Tellow kun je een vliegende start maken. Je hebt goed zicht op je budget. Tellow sorteert per bon de kostensoort, het herkent de uitgavenpost en verwerkt boekingen meteen in de boekhouding. Daarnaast is het ook mogelijk om een koppeling te maken met jouw bankrekening. Zo wordt elke banktransactie geregistreerd en worden de juiste facturen hieraan gekoppeld. Dit scheelt een hoop uitzoek werk en levert een enorme tijdsbesparing op.

 

De juiste verantwoording

Alle inkomsten en uitgaven zijn op deze wijze verantwoord en verzameld in je boekhouding. Een must have voor elke ZZP’s die zich vooral wil bezig houden met het groeien van zijn bedrijf. De facturen die je naar opdrachtgevers stuurt worden in Tellow bijgehouden. Als ze betaald zijn geeft Tellow een seintje. Als ze niet binnen de betaaltermijn zijn betaald meldt Tellow dat je een herinnering kunt sturen. Hierbij helpt de applicatie je met verschillende acties die je moet doen als ZZP’er. Het is een zeer betaalbare applicatie. Je betaalt een abonnementsprijs en verder betaal je per bon. Het is zelfs mogelijk om notificaties in te stellen. De ZZP’ers die Tellow gebruiken zijn zeer tevreden.

Recente berichten
Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Start met typen en druk op Enter om te zoeken