In Netwerken, Onderneming

Netwerken is de manier om snel te groeien als ondernemer. Ook is het een goede manier om nieuwe klanten binnen te halen voor de baas. Op die manier maakt u uw positie binnen de onderneming sterker. Daarom is het belangrijk om goed te netwerken. Dat u naar bijeenkomsten van de vakvereniging en dergelijke moet gaan is natuurlijk duidelijk. Daarnaast zijn er natuurlijk ook nog wel een aantal andere mogelijkheden waar goed te netwerken is. Het is leuk om deze opties eens goed te bekijken. Doe daar dan uw voordeel mee. Het gaat om de volgende goede zaken.

Bezoek flexwerkplekken in de buurt

Door de toename van bijvoorbeeld het aantal ZZP’ers in Nederland zijn er grote kantoorruimtes voor kleine bedragen verrezen. In elke stad is wel een ruimte te vinden waar gewoon aangeschoven kan worden en gewerkt kan worden. Daar zitten allerlei creatieve geesten en jonge ondernemers met durf. Precies de types waar u mee verder kunt als ondernemer of als manager. Alle reden om deze dus te willen leren kennen. Schuif daarom ook eens aan en werk vanaf een flexkantoor in plaats van uw eigen kantoor. De winst die u ermee kan boeken betaalt de dag van huis gemakkelijk terug.

Ga naar borrels en feestjes

De sfeer is ook in grote mate van belang als het gaat om netwerken. Hoe meer informeel de sfeer is, hoe groter de kans van slagen. De flexkantoren kunnen daardoor weleens een beetje benauwend aanvoelen voor een netwerkpoging. Anders is dat op een vrijmibo of op een ander feestje voor werkenden. Daar is een meer ongedwongen sfeer en is het mogelijk om met allerlei mensen in contact te komen. Die contacten leiden dan vanzelf weer terug naar de werkvloer. Hier kunnen allerlei zaken uit voortkomen. Alle reden om er dus ook serieus mee aan de slag te gaan.

Aanbevolen berichten
Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Start met typen en druk op Enter om te zoeken